Tjänster

Bild på 200t Press

Automatpressning

Källström & Nilsson är specialister på automatpressade produkter. Vår egen verktygstillverkning förkortar ledtiderna och ger ett snabbare produktionsflöde. Verktygen konstrueras i Auto CAD och tillverkas sedan i vår verktygs avdelning.

Vi bearbetar alla vanligt förekommande plåtmaterial. Förutom dessa har vi även erfarenhet av zinkbelagd plåt, höghållfast plåt, koppar, mässing och rostfritt fjäderband. Vanligtvis utgår vi från plåt på coil.

Vi arbetar med såväl automatiserade som manuella excenterpressar med en presskraft på upp till 200 ton. Vi tillverkar egna produkter samt har legoproduktion.

För en effektivare produktion har vi utrustning för gängning, nitning, stentrumling och montering av skruv. Självklart tillgodoser vi också dina önskemål om ytbehandling, lackering och härdning, detta genom våra goda kontakter i den företagstäta Gnosjöregionen.


Verktygsavdelning


Verktygen konstrueras i Auto CAD och tillverkas sedan i vår verktygsavdelning. Där har vi tillgång till  fleroperationsfräs

Svarv, Planslip, Trådgnist , Hålgnist .Allt för snabba ledtider.

Trumlingsanlaggning
efterbearbetning-big
Tradgnist Cut 20 P
Starthålsgnist

EfterbearbetningKällström & Nilsson erbjuder även efterbearbetning. Det handlar om allt från gängning och nitning till montering av skruv sker i automater och manuella maskiner. Dessutom har vi en vibrationstrumlingsanläggning med en majstork.

Vidare kan vi också ombesörja härdning, ytbehandling och slipning.